Duikopleidingen

duikopleiding, duiklessen, cdc cmas befos febras padi logos

Geef uw vakanties een andere dimensie.

Haal een internationaal duikbrevet en ontdek de wondere wereld van kleur en stilte!

Duiken een sport voor iedereen?

Een duikopleiding is mogelijk voor iedereen vanaf 14 jaar.

Er staat in principe geen maximum leeftijd op, iedereen die zich fit genoeg voelt en een stukje kan zwemmen mag de opleiding starten.

De instructeurs...

Het CDC opleidingscentra werkt samen met gediplomeerde CMAS instructeurs, die vertrouwd zijn met alle aspecten van de duiksport en U een opleiding verzekeren waarin U centraal staat.

Het aanleren van de technieken om het zesde continent te verkennen is op zich reeds een boeiende bezigheid.

De ontdekking van een andere wereld...

Eenmaal vertrouwd met het materiaal ontdekt U een nieuwe uitermate kleurrijke wereld.

Een wereld vol leven, een wereld van stilte, een wereld waar men gewichtloos kan zweven en waar het decor ongetwijfeld kan wedijveren met de allermooiste plekjes op aarde.

Een opleiding in Belgie...

Een opleiding in Belgie geeft U het bijzondere voordeel op de reisbestemming vanaf het eerste ogenblik te kunnen genieten van al het moois dat de zee ons te bieden heeft, geen tijdsverlies, geen klaslokalen terwijl buiten de zon schijnt.

CDC = CMAS duikopleidingen.

De duikopleidingen die binnen de CDC - CMAS DIVE CENTERS verzorgd worden, zijn gebaseerd op internationaal vastgestelde normen van de CMAS, de wereldfederatie voor de duiksport, deze vallen onder de controle van de BEFOS, de Belgische duikfederatie, als enige in Belgie erkend door BLOSO.

De opleiding omvat zowel theoretische als praktische lessen die U toelaten op een veilige en verantwoorde manier het onderwatermilieu te verkennen.

Binnen de kortste tijd raakt U vertrouwd met het materiaal, en leert U zich op een vlotte manier onder water voortbewegen.

Samen met uw persoonlijke instructeur maakt U de eerste openwaterduik.

PADI duikopleidingen

Alle lessen worden gegeven onder de PADI-normen en -waarden en de gepaste begeleiding verzekert de veiligheid van de initiatieduikers.

Meer informatie over de PADI duikopleidingen vind u op de website van Nat en Droog.

duikclub Nat en Droog Antwerpen

Ontdek de wondere wereld van kleur en stilte!

Voor meer informatie email: contact